Foto: Nezavisne

U narodu je uvriježeno mišljenje da muškarci na seks pomisle svakih nekoliko minuta. Međutim, kako stvari stoje sa ženama?

Nerijetko ćete čuti rečenicu “Muškarci samo na jedno misle!”. No, šta je sa ženama? Maštaju li one o “onim stvarima”?
 
Naravno da i žene fantaziraju o seksu i to poprilično često! Razlika je u tome što, za razliku od muškaraca i njihove kafanske “U, šta bih joj radio!”, one o svojim seksualnim maštarijama diskretno ćute. Takođe, dok se muške fantazije svode na sirovi seks, ženske su nešto slikovitije i složenije, a neretko i romantične.
 
Prema najnovijim istraživanjima, prosječan muškarac 34 puta dnevno pomisli na seks, dok dame prljave misli imaju “samo” 19 puta na dan. Otkriveno je da muškarci češće razmišljaju o oralnom seksu, ali ni žene ne zaostaju mnogo u prizivanju poza i vratolomija.
 
Ako bi se računale naše misli, teško da bi se našla osoba bilo kog pola koja bi bila čedna i vjerna svom partneru. I žene i muškarci, čak i u potpuno nevinim situacijama kao što je poslovni sastanak, vožnja gradskim prevozom ili kafa s najboljim prijateljem suprotnog pola, makar na trenutak zavrte u glavi pomisao kako bi bilo imati seks s osobom preko puta.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )