37 GODINA KASNIJE! Bila je zvezda serije "Alo, Alo!", Srbi su je obožavali, a evo kako danas izgleda SEKSI HELGA! (FOTO)

Zvezde legendarne serije "Alo, Alo", Kim Hartman je u sedmoj deceniji života.

Ime Kim Hartmen na prvu vam možda neće biti poznato, ali ako vam kažemo Helga iz "Alo, Alo" odmah ćete se setiti fatalne plavuše iz kultne serije.

Smešna nacistička oficirka utegnuta u kožni korset bila je seks simbol generacijama, a Kim je jednom prilikom otkrila da nije ni malo lako biti glumica.

"Ja nikada Helgu nisam doživljavala kao nacistu, ona je samo bila intimna sa nemačkom vojskom. Želja za bogatim mužem iz visokog društva joj je bila pokretačka snaga.Vođena je ambicijom i sigurna sam da je htela da bude i Hitlerova devojka ili misteriozna špijunka kao Mata Hari, ali kao i drugi Nemci u "Alo, Alo", za to nije bila sposobna. I Helga i ja smo volele da glumimo seks simbol, bilo je to jako zabavno i oslobađajuće", rekla je Kim za britanske medije.

 Kim Hartmen

Kim Hartmen, Foto: Profimedia

Kad je prvi put pročitala scenario, skoro da je plakala od smeha.

"Tako zapisano na papiru bilo je jako zabavno, znala sam da se prijavljujem za nešto posebno, ali nitko od nas nije znao da će serija postati tako masovno popularna već za dve, tri godine", otkrila je glumica, na kojoj je ostalo jako malo lika koji smo obožavali.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram