ANABELA UPUTILA TEŠKE RIJEČI MARKU “Najveća kazna će biti da moja krv teče venama tvoje djece”

U toku emisije “Pitanja gledalaca”, Marko Miljković je dobio jedno pitanje koje je izazvalo veliku svađu, te se i Anabela umiješala.

FOTO: Youtube/Zadruga/Youtube

– Zašto nisi ispao šmeker, dao Anabeli veliki budžet i pružio joj ruku pomirenja ili joj dao mali budžet i stavio je za potrčka? Ovako si Marko, naš, ispao i bez stava i bez karaktera – glasilo je pitanje za Marka, a onda je on ustao i dao obrazloženje, prenosi Blic.

– Ja sam tako osjetio da treba da uradim. Neke stvari bih mogao da joj opravdam, ali to njeno ponašanje, jednostavno ne mogu… Okej, Lunina je mama. Više puta je izgubila poštovanje kao Lunina mama, ali mi ipak u malom mozgu stoji da je Lunina mama. Vjerovatno bi veći haos bio da je Anabela običan učesnik. Ja stvarno ne mogu da oprostim nekom ko je radio takve stvari. Ja ne mogu da pričam šta se tu sve dešavalo. S moje strane neće sigurno doći do oprosta, to jedino može doći s njene strane. Videćemo šta će biti – rekao je Marko.

– Ja se kajem zbog sebe, prije svega zato što nikada u životu nisam bila zla. Nikada nisam bila zlopamtilo. Onaj dan kad je dijelio budžete rekao je da nije osvetoljubiv, nisam ni ja. Ja ne želim da živim s tom mržnjom u sebi koja me razara. Kajem se! Poklekla sam. Možda i bolje, a to da li će on meni da oprosti ili ne, nije mi ni stalo, jer se radi o čovjeku koji prvo sebi treba da sredi život i sebe da cijeni. Mašta, može svašta – izjavila je Anabela.

– To je poenta. To što imaš ti sve gore i gore mišljenje o njemu – rekla je Luna Anabeli.

– Uživajte vi – poručila je Anabela.

– I nije osvetoljubiva. Tu ćemo staviti tačku – rekao je Marko.

– Ko je on meni da oprašta? Ako se moja kćerka uda za tebe, tvoja najveća kazna će biti da moja krvi teče venama tvoje djece! Manipulatoru! Popij pivce! Prvi dan su me digli ovde da pričam o zadrugarima – rekla je Anabela, a zadrugari su šokirano gledali i nastao je tajac na neko vrijeme.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram