Bijeljina: Semafore pred škole

Posle sastanka nadležnih iz gradske uprave sa predstavnicima policijske uprave Bijeljina i JP "Putevi Srpske", koji su nadležni za magistralne puteve, dogovoreno je da se pored tri bijeljinske škole postave vibracione trake i semafori.

Riječ je o OŠ u Ulici Srpske vojske i školi u Patkovači koje se nalaze uz magistralni put Bijeljina - Zvornik, i Osnovnoj školi u Dvorovima, koju samo ograda dijeli od magistralnog puta Bijeljina - Beograd.

Dobar primjer za ovu akciju zarad bezbjednosti đaka u saobraćaju svakako je škola "Knez Ivo od Semberije" uz magistralni put Bijeljina - Brčko, gdje je postavljen semafor, a školsko dvorište ima i zaštitnu ogradu.

Nažalost, pored nekih škola ne funkcioniše ni javna rasvjeta, pa se na tim mjestima, posebno noću u zimskom periodu, često dešavaju saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram