BRZOM REAKCIJOM SPASILI ŽIVOT STARICE Policija u Han Pijesku pronašla nestalu ženu

Policajci iz Han Pijeska juče ujutru brzom i efikasnom reakcijom spasili su život Zorki P. (81) čiji je nestanak prijavljen isto jutro, potvrđeno je za Cafe.ba

FOTO: Infobijeljina

Prema našim saznanjima, policiju je juče oko 7.55 časova pozvao njen sin i rekao da je njegova majka nestala.

- Na teren su odmah izašli policajci i krenuli su u potragu. Pregledana je zgrada u kojoj je živi starica, kao i podrumske prostorije. Kako ona nije nađena, policija je krenula i pretragu terena u blizini njene zgrade – kaže naš sagovornik.

Samo 40 minuta nakon prijave nestanka, policija je u blizini zgrade pronašla Zorku P. koja je bila bez svijesti i u vidno promrzlom stanju.

- Žena je ležala u pidžama i čarapama i bila je promrzla. Da je policija nije ovako brzo pronašla, ko zna šta bi bilo – istakao ja naš sagovornik.

Portparol PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović potvrdila je da je policija pronašla nestalu Z. P. koja je bila u teškom zdravstvenom stanju.

- Policajci su staricu prevezli u Dom zdravlja u Han Pijesku,  a zatim je prevezena u  bolnicu „Srbija“ u Istočnom Sarajevu na dalje liječenje. Ona je van životne opasnosti – pojasnila je Stokanovićeva.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram