“BUDI PONOSNA” Milica rasprodaje garderobu, a Seku je to POSEBNO POGODILO

Košarkašica Milica Dabović putem svog Instagram profila prodaje garderobu koja joj više nije potrebna, a nakon što su se oko njenog postupka vodile brojne polemike oglasila se i pjevačica Seka Aleksić.

FOTO: srpskainfo.com

Seka je uz fotografiju Milice Dabović poručila:

– Nisam ispratila ništa oko ove situacije, ali svaka čast ovoj majci! Nikada se nemojte stidjeti poštenog posla, iskrene duše i toplog srca. Ne stidi se i budi ponosna jer si vrijedna i činiš sve za dobrobit svog djeteta.

Inače, Milica je priznala da se zbog odluke da prodaje garderobu koja joj nije potrebna suočila sa različitim komentarima, ali da joj je, kao samohranoj majci, novac i te kako potreban, piše Blic.

– Drage djevojke, majke, kraljice, komade moje gardarobe koju prodajem možete naći na mom insta storiju. Kao što neke djevojke znaju, garderoba je kvalitetna i prodaje se po pristupačnim cijenama. Ako ima nekih djevojaka kojima se sviđa, a nemaju dovoljno novca, uvijek možete da smanjite cijenu koju sam ja odredila, da budete srećne vi i srećna ja! Ovo što radim je predstavljeno skandalozno, ali ja kao i uvijek ne marim za to, spojila sam lijepo i korisno… Sin mi je na prvom mjestu i duboko sam u ulozi samohrane majke! Novac je uvijek potreban, pogotovo meni koja trenutno nemam platu kao samohrana majka! Hvala vam od srca, hvala divnim ženama što uvijek imaju tople riječi za mene…Voli vas vaša Mili – poručila je ona putem društvenih mreža.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram