Da li bi Tramp postao predsjednik bez društvenih mreža?

VAŠINGTON - Predsednik SAD Donald Tramp objavio je danas odgovor na pitanje da li bi ikada postao šef Bele kuće da nije bilo društvenih mreža, a poručio je i da će sa vlasti otići možda tek 2033. godine.

FOTO: Tanjug


"Bijela kuća će danas biti domaćin veoma velikog i veoma važnog Samita društvenih mreža. Da li bih ja postao predsednik da nije bilo društvenih mreža? Da (verovatno)! Po njegovom završetku svi ćemo zajedno otići u prelijepi ružičnjak na konferenciju za medije o popisu i državljanstvu", napisao je Tramp.


Za ovu poruke mu je poslužila jedna od društvenih mreža - Twitter.


On je dodao da ''lažne vijesti'' nisu ni podjednako važne, ni podjednako moćne, kao društvene mreže", prognozirajući propast medija koji objavljuju "fejk njuz".


"Kada konačno napustim kabinet za šest godina, ili možda deset ili 14 (samo se šalim), oni će ubrzo ostati bez posla zbog manjka kredibiliteta ili podrške javnosti", napisao je Tramp u seriji poruka u kojoj se sebe opet nazvao "Stabilnim genijem".


Tramp potom prognozira propast i samih društvenih mreža.


"Žao mi je što moram da kažem da će čak i društvene mreže ostati bez posla zajedno, i konačno, sa medijima koji objavljuju 'lažne vijesti'", naveo je Tramp.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram