Dara Bubamara progovorila o SVOM DJETINJSTVU: Nekad jela hljeb i mast, a danas UŽIVA U LUKSUZU

Pjevačica Dara Bubamara kaže da je u djetinjstvu jela mast i hljeb, a kako tvrdi danas ima 1.000.000 evra u banci, nekretninama i automobilima.

FOTO: srpskainfo.com

Dara je ispričala da tokom školovanja tata Zoran i mama Milica nisu imali da joj daju ni za džeparac.

– Uspjela sam jer sam morala da se borim, ništa mi nije dato na tacni. U životu sam zaradila više od milion evra, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari. Sjećam da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: “Ne može, nemam sada pare, daću ti kad primim platu.” Današnja djeca su totalno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuvala. Dešavalo se da jedemo hljeb i mast. Tokom školskog odmora išla sam kući da jedem, jer nisu uvijek imali da mi daju džeparac. Ali zahvalna sam im na svemu što su učinili za mene. Zato sam stan u kom tata živi otkupila od njegove firme i renovirala ga – rekla je Dara za Informer.

Kako je navela, iako u školi nije važila za najljepšu djevojčicu, uvijek je bila u centru pažnje.

– U školi je bilo mnogo ljepših djevojčica od mene, ali su me dječaci najviše voljeli zbog harizme i energije. Već u vrtiću imala sam simpatiju, a prvi put sam se poljubila u šestom razredu. Zaljubljive sam prirode, pa je jedan dan bio aktuelan Darko, drugi Davor, treći Marko. Nisam patila, uvijek mi je bilo zanimljivo – izjavila je Dara.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram