DJELOVALI KAO IDILIČAN PAR Popularni Sulejman i Šeherezada na korak od RAZVODA

Glumica Berguzar Korel, poznatija kao Šeherezada iz serije '1001 noć' u martu je dobila drugo dijete sa 49-godišnjim glumcem Halitom Ergencom kojeg pamtimo po ulozi Sulejmana.

FOTO: BERGUZARKOREL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Iako su svi mislili kako u odnosu supružnika nema baš naznaka problemima, te da je sin Han upotpunio porodičnu idilu, čini se da to baš i nije tako.

Kako pišu pojedini turski mediji, supružnici su na korak do odluke o razvodu braka.

– Ne slažu se oko mnogo stvari. Najgore je što Halit nije želio drugo dijete jer se smatra prestarim, a njegova supruga ga je nagovarala na to gotovo dvije godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila, u potpunosti se posvetila djetetu i on se sada osjeća zanemareno i zapostavljeno. Odlučili su da se raziđu na nekoliko mjeseci, a nakon toga će odlučiti hoće li se zauvijek rastati – rekao je izvor blizak paru.

Navodno se 50-godišnji Halit već počeo da se dopisuje sa drugom ženom za koju turski mediji navode da je veoma popularna, te slovi kao jedna od najvećih glumačkih nada Turske.

– Nedostaje mu strasti i žara, a supruga ga odbija. Jednostavno, nestalo je hemije, ona se uopšte ne trudi da to popravi, a on ima potrebe kao i svi drugi – dodao je izvor.

Mnogi su glumca zbog ovoga osudili.

– Da, najlakše je otići kad je teško i pronaći drugu ženu koja će zadovoljiti tvoje intimne potrebe i apetite. Jako jadno – napisala je jedna njegova donedavna obožavateljka, piše Blic.

 

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram