Dnevni horoskop za 12. jun: Ko hoće da uči, svuda nađe školu!

Vodolija pati za osobom iz prošlosti, Ribe su veoma umorne, Bik oseća poslovnu tenziju, Ovan dočekao promene

FOTO: pixabay

OVAN


Moguće je da je ste došli do promena koje ste želeli i potom shvatili da vam to nije dovoljno. Možete da očekujete da će vam se osoba iz prošlosti javiti ili ćete imati neki slučajan susret i spajanje sa njom. Problemi sa zubima.


BIK


Vlada tenzija između vas i poslovnog okruženja. Ne možete uvek sami protiv svih, trebaju vam saveznici. Potrudićete se da voljenoj osobi stavite do znanja da vam je stalo do zajedničke budućnosti. Povećajte unos kalcijuma.


BLIZANCI


Moguće je da ćete na poslovnom polju imati neke komplikacije koje će negativno uticati na vašu motivaciju. Očekuje vas susret sa osobom do koje vam je stalo. Ovo je vreme za početak veze. Prijalo bi vam bavljenje sportom.


RAK


Ulazite u novi poslovni dogovor iako ne osećate da ste sasvim spremni na to. Moguće je da ćete imati dosta komplikacija. Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom koja će vam otvoreno pokazati osećanja. Problemi sa cirkulacijom.


LAV


Spremni ste da se uradite sve ono što je do vas kako biste pomogli dragim ljudima iz poslovnog okruženja. Očekuje vas komunikacija sa osobom koja vam se uporno udvara ali vi ipak za nju niste zainteresovani. Pad imuniteta.


DEVICA


Moguće je da ćete imati neočekivane promene na polju posla i da će vam neke nove situacije uneti osećaj nervoze. Sada vam je važnija vaša sloboda od bilo čega, niste spremni za novu ljubavnu vezu. Moguća je prolazna prehlada.


VAGA


Niste sigurni u to da li treba da se upuštate u nov posao ili ne. Nije momenat za velike odluke, budite strpljivi. Ukoliko budete nastavili da glumite nezainteresovanost, osoba koja vam se udvara će odustati. Problemi zbog stresa.


ŠKORPIJA


Možete da očekujete da ćete dobiti dobru ponudu za posao i da će vas nove okolnosti navesti na razmišljanje. Ako budete poslušali intuiciju imaćete priliku da uđete u vezu sa osobom koja bi vam jako odgovarala. Problemi sa nesanicom.


STRELAC


Imate dobru nameru na ovom planu ali vam organizacija nije sjajna. Potrebna vam je pomoć saradnika. Preuveličavate probleme koje imate sa voljenom osobom. Moguće je da ste samo željni pažnje. Zdravlje ide na bolje.


JARAC


Veoma ste odgovorni i uradićete sve što možete kako posao ne bi trpeo radi bilo čega. Moguće je da dolazi do prekida ljubavne veze sa osobom koja nije ispunila sve vaše kriterijume i zahteve. Problemi sa grlom.


VODOLIJA


Bićete zadovoljni novim dešavanjima na ovom polju. Imate utisak da je sudbina ipak na vašoj strani. Na ovom polju vam nije lako da donesete konačnu odluku. I dalje postoji osoba iz prošlosti koju volite. Počnite sa dijetom.


RIBE


Neki saradnici će pokazati svoje pravo lice, a ono što budete videli vam se neće naročito dopasti. Važno je da uvek budete iskreni prema osobi koju volite. Jedino na taj način možete da održite zdrav odnos. Veoma ste umorni.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram