DONIJELA ODLUKU: Marija u suzama otkrila Miljaninu najveću tajnu!

Marija je i ovom prilikom iznijela svoj stav o trudnoći, kao i mišljenje da će Miljana u svakom slučaju uraditi po svojoj želji, te je jecajući istakla da joj je žao što je Miljana ispala ''budala''

FOTO: expresstabloid.ba

Sinoć je Zadruzi održana emisija “Pitanja gledalaca”, a jedno pitanje je bilo upućeno Miljani Kulić.

– Miljana, zašto slušaš ljude okolo što ti pune glavu? Ti si odrasla žena – glasilo je pitanje za Miljanu.

– Zato što imam potrebu sve da čujem, ne bih željela drugi put da pogriješim, svakog da saslušam, a svoje odluke donosim isključivo sama. Vrijeme prolazi, svaki dan je bitan i iskreno iščekujem da neke stvari rasčistimo, da mi neke stvari razjasni kad dođe Zola – objasnila je Miljana.

– Ona nije glupa, vrlo je bistra, apsolutno joj je sve jasno i pre nego što su joj Bane i Bora pričali, nego traži slamku spasa jer joj je žao da se prekine jedan život. Ja stojim pri svom stavu, sve sam vidjela, ništa me ne zanima, ona ima priliku da razjasni, ali je već donijela odluku. Ubijeđena sam da ona u Zolu nema povjerenja– rekla je Marija.

Marija je i ovom prilikom iznijela svoj stav o trudnoći, kao i mišljenje da će Miljana u svakom slučaju uraditi po svojoj želji, te je jecajući istakla da joj je žao što je Miljana ispala ”budala”.

U video-prilogu u nastavku teksta pogledajte kako je to izgledalo.

 

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram