DRAMA U PORODICI POZNATOG TRENERA! Nestao sin Dude Ivkovića, potraga TRAJALA DVA DANA, a završila se šokantnom istinom!

Prema nekim informacijama, Ivković mlađi je zapao u poslovne nedaće

Prava drama odvijala se poslednjih nekoliko dana u porodici proslavljenog srpskog košarkaškog trenera Dušana Ivkovića!Njegovom sinu Petru (42) izgubio se svaki trag i dva dana se nije javljao bližnjima, niti se znalo šta se s njim dešava.

Dušan Ivković je, nakon što je situacija poslala alarmantna, sinovljev nestanak prijavio policiji. Ipak, priča je dobila srećan završetak, pošto je Petar nakon dva dana pronađen u jednom hotelu blizu Inđije.

Jedan od ljudi bliskih Ivkoviću rekao je za Kurir da ovo nije prvi incident koji je Dušan Ivković imao sa sinom.

- On je i ranije pravio slične probleme, a uglavnom se sve završavalo na sličan način - rekao je naš izvor.

Prema nekim informacijama, Ivković mlađi je zapao u poslovne nedaće, iz kojih nije mogao lako da ispliva. Navodno je najpre otišao u Novi Sad u želji da reši probleme, a njegov otac je tamo i pokušao da ga nađe. Međutim, kako je Petar ranije odlazio u jedan motel u blizini Inđije, tamo su ga pronašli, i to u prilično lošem psihičkom stanju. On je nakon toga smešten u jednu privatnu kliniku na lečenju.

Petar Ivković je ranije držao nekoliko prestižnih lokala u Beogradu, a bio je i poslovno vezan za jedan poznati svetski lanac kafića. Dudin stariji sin rođen je u Beogradu i počeo je da igra košarku u Radničkom sa Crvenog krsta. Međutim, rano je završio igračku karijeru i kasnije postao menadžer. Ni u ovom poslu nije se dugo zadržao. Završio je menadžment na univerzitetu u SAD.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram