DRAMA U ZADRUZI Žestoka svađa oko honorara, Vladimir Tomović i Janjuš NAPRAVILI SKANDAL

Kako obično biva u Zadruzi , Veliki Šef je poslao novac i pismo o raspodjeli ovonedjeljnog budžeta, koje je Lepi Mića pročitao zadrugarima.

FOTO: printscreen RAS Srbija


Na samom početku sastanka, Lepi Mića je Vladimiru Tomoviću i Marku Janjuševiću Janjušu dao najmanje novca, što ih je pogodilo pa su krenuli da se bune.


Vladimir je krenuo da viče, a Janjuš mu se pridružio, tako da su njih dvojica uporedo dobacivali i raspravljali se sa Lepim Mićom.


– Ti si mene kao prijatelj natjerao da molim – vikao je Tomović.


Lepi Mića je nastavio da testira zadrugare, pa je nekima sa kojima je u boljim odnosima dao 2.000, dok je nekima sa kojima nije dao 4.000 dinara, što je zbunilo mnoge zadrugare.


Finalna raspodjela izgleda ovako:


2.000 dinara su dobili:


Vladimir Adžić, Vladimir Tomović, Mirko Gavrić, Marko Janjušević Janjuš, Bora Santana, Bane Čolak, Tara Simov, Rade Lazić, Milica Dugalić, Suzana Ćubela, Natalija Ibraimov, Ivana Šopić, Jelena Pešić, Nikola Orozović, Monja Milenković, Dražen Bakić, Gagi Đogani, Stefan Kandić.


4.000 dinara su dobili:


Miljana Kulić, Marija Kulić, Lepi Mića, Vesko Đukić, Ivan Gavrilović, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Mina Vrbaški, Stefan Karić, Jelena Krunić, Marko Đedović, Nina Babić, Iva Grgurić.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram