DROGA ME JE UNIŠTILA! Darko Lazić otvoreno o porocima: Kajem se i učiniću sve da moja deca...

Kajem se što sam ikada probao narkotike i učiniću sve da Lorena i Aleksej ne krenu mojim stopama, kaže Darko Lazić

FOTO: informer.rs

Darko Lazić kaže da ga je droga upropastila, kao i da se kaje što je ikada uzimao narkotike! Folker tvrdi da je posle teške saobraćajke u oktobru 2018. promenio život iz korena i završio sa svim porocima.

Van kontrole

- To što sam radio je loše, svestan sam da sam pogrešio. Nikog drugog nisam upropastio osim sebe. Samom sebi sam naudio. Ali najbitnije je da sam prekinuo na vreme i doveo se u red. Davao sam loš primer mladima, zato bih ovim putem apelovao na svu decu da ni ne pomišljaju da uzimaju drogu jer to ne valja i ništa dobro ne može da im donese - kaže Lazić na početku razgovora za Informer i objašnjava kako je uopšte posegao za narkoticima:- Došao sam sa sela u veliki grad, živeo sam sam, nisam bio pod nadzorom roditelja, pa sam radio šta sam hteo. Jednostavno sam bio van kontrole. Na sve to sam 'osetio lovu', a nisam imao pojma o životu. Mislio sam da je zlato sve što sija. Nije imao ko da me zaustavi. Poleteo sam, ali sam se na vreme spustio. Povukao sam ručnu i sada mi je mnogo bolje u životu.

Aleksandar Jovanović Cile

Darko kaže da je na teži način shvatio da je previše srljao, a da se promenio nabolje najviše zbog svoje dece, petogodišnje ćerke Lorene i osmomesečnog sina Alekseja.

- Njima ću jednog dana morati da objasnim da je tata pogrešio i da je drogiranje najgora stvar koju sam mogao da uradim. Ne plašim se da će oni krenuti mojim stopama, jer ću dati sve od sebe da ih drugačije vaspitam. Vodiću računa o njima, stalno ću ih nadgledati i usadiću im prave vrednosti u životu. Trudiću se svim silama da u tome uspem. Ma siguran sam da oni neće biti kao njihov otac, već mnogo bolji - priča naš sagovornik.

Da je Darko okrenuo novi list i okrenuo se zdravom životu, govori i činjenica da je počeo redovno da vežba.

- Idem u teretanu, počeo sam ozbiljno da treniram. Na nekom sam programu koji je napravljen specijalno za mene i osećam se odlično. Toliko mi prijaju vežbe da mi je žao što ranije nisam trenirao. A i to što se zdravije hranim, pomaže mi da imam više energije - kaže Lazić.

Darko Lazić posle smanjenja želuca ne prestaje da mršavi, pa je do sada skinuo 23 kilograma.
- Zadovoljan sam, ali se ne zaustavljam se tu, još ću. Morao sam da idem na operaciju jer nikad nisam bio krupniji. Smanjenje želuca je bilo najbrže i najefikasnije rešenje. Preporučio bih svakom ko ima problema sa kilažom da to isto uradi. Mene nije bolelo, imao sam osećaj kao da sam dobio upalu mišića - preporučuje pevač.Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram