Elektro-Bijeljina: Prijaviti kvarove na elektromreži, ne raditi ništa samovoljno

Iz ovog preduzeća ističu i da treba imati u vidu i objekte "Elektro-Bijeljine" i elektromreže prilikom radova na imanjima, te da se treba obratiti nadležnim, ukoliko je potrebno, radi zajedničkog rješavanja problema. 

"Da neodgovorno ponašanje pojedinaca i preduzimanje konkretnih aktivnosti na objektima `Elektro-Bijeljine`, koje nisu u skladu sa zakonom, može da nanese posljedice i štetu kako `Elektro-Bijeljini` kao preduzeću, tako i kupcima električne energije, ali i samim građanima, govore i česti slučajevi samovoljnih poslova građana na našim objektima i oko njih", navodi se u saopštenju. 

U posljednje vrijeme bilo je slučaja da su neodgovorni pojedinci sjekli svoje šume i nesmotreno kidali elektromrežu, zatim se sami i neovlašteno penjali na stubove u želji da intervenišu na objektima, što je nanijelo velike posljedice po snabdijevanje električnom energijom, a i mnogi životi su time dovedeni u opasnost.

Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram