FIS „Kućni sajam“ danas i sutra u Bijeljini /VIDEO/

Slaviša Radman voditelj poslovnice u Bijeljini ističe da se ovaj sajam tradicionalno održava u maju, sa ciljem da se kupcima približi bogat asortiman proizvoda, kao i povoljne cijene.

"Ovo je četvrti po redu Kućni sajam u FIS-u Bijeljina. Sajam se održava danas i sutra, a za naše kupce obezbjedili smo posebne popuste. Takođe su predviđene i prezentacije alata. Sajam je dobro posjećen, očekujemo da će prevazići prošlogodišnju posjetu, jer je svake godine sve više i više kupaca", rekao je za InfoBijeljina Radman. 

Za sajmove kupcima se daju posebni popusti - cijene su niže za 20 % na kompletnim asortimanima alata, vodo-elektro i repromaterijala, rasvjete, boja i lakova, podnih obloga i prostirki, te kupatilskog namještaja i opreme.

Sajmovi su svakako prilika i da brojni FIS-ovi poslovni partneri i izlagači predstave svoju ponudu i nove proizvode na tržištu, kao i u FIS-ovom asortimanu.

Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram