FOLKER, LEPOTICA I DEDA NAPRAVILI HAOS NA SABORU TRUBAČA

Era: Ljubio sam Milijanu dok Milojko nije gledao!

FOTO: Informer

Ojdanić (71) otkriva da se muvao sa Milijanom Bogdanović (21) u Guči, i to naočigled njenog verenika Milojka Božića (74)

Era Ojdanić (71) krišom je ljubio Milijanu Bogdanović (21) u Guči, i to iza leđa njenog verenika Milojka Božića (74)! Folk pevača smo zatekli u četvrtak na Saboru trubača u Dragačevu, gde je pevao ispod jednog šatora, u kojem su se zatekli i poznati deda i lepotica iz Pilatovića!

Besplatno letovanje

Era nam je rekao da mu se bivša učesnica "Parova" otvoreno nabacivala, ne mareći za budućeg muža.

- Milijana je baš bacila oko na mene. Prava je mala opasnica! Dok sam pevao, samo sam osetio u jednom trenutku kako mi neko prilazi s leđa, grli me i ljubi. Okrenem se i vidim Milijanu. Bilo je malo neprijatno, ali joj nisam odoleo. Sve sam je ljubio u nosić dok Milojko nije gledao - kaže narodni pevač i ističe da kontroverzna učesnica rijalitija odranije gaji simpatije prema njemu:

- Znam da joj se sviđam. Prati ona mene na Instagramu. Iskreno, Milojku nije bilo baš svejedno što se nas dvoje tamo grljakamo. Grickala ga je ljubomora sve vreme što sam sa njima u društvu.

Uprkos svemu, deda Milojko nije napravio ljubomornu scenu, već je uživao u Ojdanićevom nastupu.

- Pevao sam Milijani moju pesmu "Spavala si na grudima mojim", a i Milojku sam nešto izveo. On je bio široke ruke i častio je muziku sa 20.000 dinara. Uzme prvo 50 evrića, krene da da, pa vrati i mulja nešto po džepu i na kraju im da dinare. Ma haos smo napravili u Guči. Ljudi su dolazili da se slikaju sa nama, bili smo prava atrakcija - prepričava Era.

On ne krije da se i njemu dopala Milijana, ali kaže da nikada sa njom ne bi spavao iz poštovanja prema Božiću.

 Milijana jeste bacila udicu na mene, ali ja nisam somina. Draga mi je, ali Milojko je moj "zema", pošto smo iz istog dela Srbije. Toliko su mi bili simpatični njih dvoje da sam ih častio medenim mesecom kod mene u apartmanima u Bečićima. Dobili su sedam dana besplatnog letovanja - rekao je Ojdanić.

Jedva čeka venčanje

S druge strane, Bogdanovićeva tvrdi da je folker zapravo bacio oko na nju.

- Era mi je simpatičan. Moj Milojko njega doživljava kao brata i čak mi je rekao da nema ništa protiv da ga poljubim. Ojdanić se zezao da on i ja možemo da se vatamo ispod stola, ali da niko ne vidi - rekla nam je Milijana i dodala da sada samo razmišlja o venčanju sa 53 godina starijim verenikom, koje je zakazano za 7. septembar u Požegi:

- Jedva čekam svadbu. Ne doživljavam to kao neku prekretnicu u životu. Biće super žurka, igraćemo, uživaćemo svi i imaćemo super slike.Program za vikend u Guči
Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram