Forbs objavio listu najplaćenijih poznatih ličnosti: Tejlor Svift prva, evo na kom mestu je Đoković

Drugo mesto pripalo je Kajli Džener, treće reperu Kanjeu Vestu.

FOTO: Tanjug

Kao i svake godine, i ove godine je najuspešniji poslovni magazin na svetu, magazin “Forbs“, objavio listu najplaćenijih poznatih ličnosti. 

Na prvom mestu našla se pevačica Tejlor Svift sa bogatstvom koje se procenjuje na 185 miliona dolara. Verovatno očekivano da se nađe pri samom vrhu, drugo mesto zauzela je Kajli Džener sa zaradom od 170 miliona dolara.

Treće mesto zauzeo je reper Kanje Vest, suprug Kim Kardašijan, sa zaradom od 150 miliona dolara, a stepenik ispod njega (četvrto mesto) zauzeo je fudbaler Barselone Lionel Mesi koji je zaradio 127 miliona dolara.

Peto mesto “Forbsove” liste rezervisano je za muzičku zvezdu Ed Širana zbog njegove “težine” od 110 miliona dolara, a šeto mesto zauzeo je slavni fudbaler Kristijano Ronaldo sa 109 miliona dolara.

Sedmo mesto za još jednog fudbalera. Brazilski fudbaler Nejmar ostvario je bogatstvo od 105 miliona dolara, a u stopu ga prati popularna grupa “Igls” koja se sa 100 miliona dolara našla na osmom mestu.

Srpski teniser Novak Đoković zauzeo je 55. mesto na ovoj čuvenoj listi najplaćenijih javnih ličnosti. Kako navodi Forbs, on je inkasirao 50,6 miliona dolara.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram