(FOTO) PAŽNJA, OPASAN PREVARANT! Lažno se predstavlja kao član produkcije Zadruge KAKO BI OPELJEŠIO LJUDE!

Rijaliti "Zadruga 2" je svoju istoriju počeo da piše prošlog četvrtka, a veliki broj je onih koji su zainteresovani da budu upoznati sa onime što kriju zidine ove "kneževine"

S obzirom na veliku popularnost ovog rijalitija i želju mnogih da uđu u njega, neko se dosetio da na tome zaradi varajući ljude. Naime, on je napravio lažni mejl predstavljajući se kao osoba koja bira učesnike "Zadruge", a sve sa ciljem da im izvuče novac.

printscreenOn se preko naloga koji je otvorio pod imenom "zadruga@gmail.com" predstavio kao čovek iz produkcije kojem zainteresovani mogu da šalju prijave za učešće i pri tom za to plate po 30 evra putem Pej Pala, što, naravno, nikako nije uslov za učešće. 

pink.rs

pink.rs


Redakciji portala Pink.rs, srećom, obratio se jedan od zainteresovanih za učešće u "Zadruzi" koji je zamalo prevaren na ovaj način.

Printscreen TV Pink

Zbog toga sve one koji su pomislili da na ovaj način mogu da postanu učesnici rijalitija koji je pomerio sve granice gledanosti obaveštavamo da ne nasedaju na ovu prevaru i da imaju na umu da produkcija ne traži nikakav novac za učešće u ovom projektu, kao i da gore navedeni mejl nije zvanični mejl Zadruge.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram