/FOTO/ Primamljiva navijačica se skine svaki put kad njen klub pobijedi!

Jedna od najvatrenijih navijačica Lacija Ana Falki svakodnevno pokazuje da ljubav prema jednom klubu nema granice.

FOTO: Instagram

Ova seksi dama, iako ima 47 godina, ne ustručava se da pokaže svoje tijelo, ali samo u izuzetnim prilikama.

Naime, ona je obećala da će za svaku pobjedu Lacija da se skine, fotografiše i fotografiju objaviti na društvenim mrežama.

To obećanje ona svaki put ispuni na oduševljenje svih njenih pratilaca na Instagramu.

Inače, Ana je u Italiji je mega-zvijezda već tri decenije i predmet požude nekoliko generacija. Godine idu, ali Ani Falki ne pada popularnost; i početkom '80-ih i danas temeljena na seksipilu. Znala se pojavljivati i kao voditelj u sportskim emisijama...


Senzaciju i žestoki skandal izazvala je 2001. imitirajući Madonino gostovanje kod Dejvida Letermana. Falki je gostovala u jednom italijanskom 'late night showu', poput Madone skinula gaćice i dala ih voditelju da ih pomiriše što je dotični gospodin (Daniele Lutaci) i učinio.

Konzervativni dio 'Čizme' digao se na noge, ali medijska bura samo je podigla popularnost ove seksipilne dame koja je sljedećih deset godina snimala film za filmom i reklamu za reklamom te gostovala u svim mogućim italijanskim TV emisijama.

Ima desetogodišnju kćerku Alisu iz braka koji je potrajao oko godinu dana, a kaže da ne žali jer 'uživa i kao majka i kao slobodna žena'.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram