GAĐAO JE JAJIMA! Kuršlus u Beloj kući - Mensur i Matora UŠLI U ŽESTOKI SUKOB! Veliki šef ODMAH REAGOVAO - usledila OZBILJNA kazna!

Mensur Ajdarpašić pozvao je svoju devojku Minu Vrbaški toliko glasno, da je u sobi probudio većinu zadrugara koji su spavali dubokim snom.

FOTO: printscreen/tvpink

Pred sam početak emisije došlo je do žestokog sukoba između Mensura Ajdarpašića i Stefana Miloševića, a u raspravu se umešala i Jovana Tomić Matora, a onda je u žestoki sukob ušao i Mlađa Jovanović koga nisu mogli da smire. U jednom trenutku, Mensur je Matoru gađao jajima u glavu.

printscreen/tvpink

"Je*em te u usta, majmunčino, ti ćeš da se ku*čiš ovde", vikao je Stefan.

"Nemoj da ga diraš, bre!", rekla je Matora Mensuru.

"Marš, bre! Pogledaj se na šta ličiš!", rekao je Mensur, nakon čega je Matora razgovarala sa Minom koja joj se pravdala zbog postupaka svog dečka.

printscreen/tvpink

"Možeš da ga braniš kad spusti loptu i prestane da se ku*či ovde. Nemoj sa mnom da neko ulazi u raspravu! Ja ne vređam nikoga i ne vređam majke i to ne zbog tebe, nego zato što znam da ga ovo boli", rekla je Matora.

"Zadrugari, doneli smo odluku da Mensur bude kažnjen mesečnim honorarom zbog agresivnog ponašanja", glasilo je pismo Velikog šefa nakon što se haos završio.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram