GAGI ĐOGANI BRUTALNO ISKREN: Ni 100 Anabela neće razdvojiti Lunu i Marka

Otkako su Luna Đogani i Marko Miljković napustili “Zadrugu”, špekulisalo se da li će bivši ljubavnici dati još jednu šansu svojoj vezi i to su uradili u emisiji uživo.

FOTO: expresstabloid.ba

A u kakvim su zapravo odnosima Luna i Marko otkrio je Gagi Đogani, koji nije propustio ni da ispriča zbog čega još nije zakopao ratne sjekire sa Anabelom.

Kako kaže, otkako mu je kćerka priznala da i dalje gaji osjećanja prema Marku, najvažnije mu je da Luna bude sretna i zbog toga je podržava pomiri sa njim.

– Otkako je Luna izašla iz “Zadruge” najvažnije mi je da bude dobro i da je sretna. Za što se ne bi pomirila sa Markom i ko više ima prava da joj se u to miješa? Podržavao sam njihovu ljubav od prvog dana i uvijek ću podržati da moje dijete bude sa čovjekom koga voli, a tokom razgovora s njom shvatio sam koliko voli Marka i koliko on voli nju. Zašto se onda ne bi pomirili? Da neće Marko možda da joj naudi ili njemu, ne razumijem? Za onda ne bi dali drugu šansu svojoj ljubavi? – priča Gagi i objašnjava da čak ni Anabela neće moći da razdvoji Lunu od Marka.

– Ne Anabela, nego 100 Anabela i 100 Gagija neće uspjeti da ih razdvoji ukoliko se radi o pravoj ljubav i postoji iskrena emocija, a mislim da postoji, Bog ne može da ih razdvoji. Djeca ne da ispaštaju zbog svojih roditelja. Ni Anabela ni ja nemamo pravo da joj se miješamo u život i odluke. Mi smo sami birali s kim ćemo biti, zašto ona ne bi mogla – priča Gagi i dodaje da bi bilo sebično da oduzimaju ljubav onih koji se vole.

– Svi se kao borimo za ono što je najbolje za Lunu, a zaboravljamo da je ona ta koja mora da se bori i koja ima pravo na život i ljubav – kaže Đogani.

– Njihovo je kako će da funkcionišu, ali najvažnije mi je da Marko poštuje moje dijete i da ne pređe granicu i na bilo koji način je povrijedi. Ipak, imaju pravo i da se svađaju, da se ne slažu i prepiru. U to ne želim da se miješam. Te stvari postoje u svim vezama i neka se je*u lažovčine koje kažu da ne postoje sukobi – poručuje denser i otkriva da je i dalje u jako lošem odnosu sa bivšom ženom Anabelom.

– Teško da ćemo Anabela i ja izgladiti odnose u skorije vrijeme. Neke stvari su jednostavno previše i zasad je bolje da bude ovako – priznaje Gagi za Alo, koji ističe da je Luna, na sreću, nasljedila njegovu dobrotu.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram