GLAVNA ULOGA ZA MILICU PAVLOVIĆ Ubistvo pjevačice Jelene Marjanović inspiracija za novu seriju

Misteriozno ubistvo pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović inspirisalo je reditelja Predraga Gagu Antonijevića da otpočne snimanje nove serije “Pevačica”, a glavnu ulogu igraće Milica Pavlović.

FOTO: Srpskainfo

Snimanje serije “Pevačica”, inspirisane životom srpske Lore Palmer, počinje za nekoliko dana, a Milica će biti zvijezda ovog ostvarenja, piše Kurir.

– Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da se Milica Pavlović pridružila glumačkom ansamblu serije “Pevačica”, čije snimanje počinje u Beogradu 12. avgusta i trajaće do 12. novembra. Kreatori i scenaristi serije su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, a reditelj Miloš Kodemo. Produkcije potpisuju Dandelion inc i Film danas, koji sa ovom serijom, uz Državnog službenika, nastavljaju uspješnu saradnju sa Telekomom Srbije – kaže producent ovog ostvarenja Maksa Ćatović.

I Predrag Gaga Antonijević ima samo riječi hvale za pjevačicu.

– Da Milica prelijepo peva to smo svi znali, ali nas je beskrajno oduševila i iznenadila svojim glumačkim talentom kakav se ne sreće često. Nije ni čudo što je i ranije dobijala ponude za filmske projekte – naveo je on.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram