GORKA SEĆANJA SU JE SLOMILA! NAKON SRCEPARAJUĆE ISPOVESTI KOJA LEDI KRV U ŽILAMA, OGLASIO SE ON: "Ponosan sam, radiš sve što sam ti rekao..."! (FOTO)

U jeku je osma sezona zabavno-humorističkog programa "Parovi", a takmičari poznatog rijalitija već sada intrigiraju javnost, te se neprestano priča i piše o njima.

FOTO: happytv.rs

Naime, prethodna noć je u raskošnoj vili "Parova" bila veoma burna i dinamična, budući da je bio održan"Parograf" kontroverzne Sanje Mirkov.

Suze su prošle noći bile neizbežne, te nije ni čudo zašto je emisija izazvala ozbiljnu reakciju publike, ali i drugih učesnika.

Atraktivna plavuša je imala veoma težak život, koji je ogolila pred milionskim auditorijumom.

Gorka sećanja slomila su je naočigled svih. 

Ona je prvenstveno šokirala javnost priznanjem da je sa ujakom prošla kroz pravu torturu. Kako je istakla, postojao je trenutak u njenom životu kada ga je na kolenima molila da prestane da je zlostavlja, a dok je to tome govorila nije mogla da sakrije emocije.

 Učesnica luksuzne vile je priznala da se pet godina bavila "najstarijim zanatom na svetu".

Naime, ona je navela da se prostitucijom bavila od kada se razvela, u vreme kad je imala 22 godine, i to po potrebi, jer nije imala novca

Mirkova je trenutno zaljubljena i u vezi je nekoliko meseci, međutim njeni cimeri smatraju da ona gaji emocije prema Albertu Galoriniju.

Na SanjIn poligraf nije ostao ravnodušan ni njen poznanik Džonatan Mastor, koji se nakon što je odgledao emisiju, oglasio na "Instagram" nalogu.

- Ponosan sam na tebe, radiš sve što sam ti rekao - glasio je opis Mastorovog storija na popularnoj društvenoj mreži.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram