"HEJTERI ME APSOLUTNO NE ZANIMAJU" Lidiju napali u komentarima, ona im oštro odgovorila

Lidija Vukićević za mnoge važi za jednu od najzgodnijih glumica na našim prostorima. Fotografijama na Instagramu često umije da počasti pratioce provokativnim izdanjima.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Iako je neki prozivaju da nevješto koristi fotošop, ona je pokazala da uz neprolaznu harizmu s razlogom posjeduje i veliko samopouzdanje.

-Najvažnije je kako izgledate u prirodi, meni je to reper. Ko god da me je vidio u prirodi, svi mi kažu da bolje izgledam uživo. Očigledno je da ne znam da radim u fotošopu, uradim ja tu nešto, malo ofarbam sliku i slično, ali ne mijenjam sebe potpuno. Uvijek me hvale u prirodi i to je mnogo bitnije. Inače sam osoba koju zaista ne dotiču negativni komentari. Ti što nemaju šta da rade, sjede kod kuće i komentarišu, apsolutno me ne zanimaju. Jedna sam od osoba koja je prošla kroz život netaknuta hejterima, ne može niko da me poremeti jer sam svjesna sebe – ističe Lidija.

Ona je dodala da ima raznih komentara.

-Ima tih komentara „kako možeš da obučeš kupaći u 58. godini”, pa obuci ga i ti. Prema mom mišljenju, možeš da imaš 200 kila i da obučeš helanke, uvijek dajem primat kako se osjećaš tako treba da se i oblačiš, ne gledam shodno godinama, već prilikama gdje se ide. Ne treba da odeš na neko kulturno mjesto, kao pozorište, skroz slobodnije obučen, ali je inače moja stvar šta ću i kako ću. Ako je meni dobro, ja ću da živim svoj život kako hoću, samo ne smijem da ugrožavam druge – rekla je Lidija.Lidija je u julu napunila 58 godina, međutim, ne krije da taj broj ponosno nosi.

-Imam takav odnos prema vremenu i za mene su godine stvarno samo broj. Nikada ih nisam ni krila, jer su za mene to samo obični brojevi, kao recimo i sat koji se vrti ukrug, i ne znače ništa. Vrijeme mjerim prema događajima, emocijama i drugima reperima, i onda se osjećam i ljepše. Oduvijek sam tako posmatrala vrijeme i onda kad vidim koliko je godina prošlo od nekog događaja, začudim se i ne mogu da vjerujem. Meni je sve kao da je bilo juče i takva sam jednostavno – ne patim što prolazi vrijeme, već gledam da uživam u njemu. Samim tim i svaki svoj rođendan doživljavam kao dar od Boga i zahvalnicu što sam živa i zdrava – iskrena je Vukićevićeva,

Objasnila je, da je  najviše ponosna kako je odgajila svoje sinove, koji dijele njene vrijednosti.

-Imam divne sinove i kad vidim u kakve su ljude odrasli i u kakvu ličnost su se formirali, da rade i da su tome posvećeni, da imaju svoje živote, jako sam srećna. Majke treba da puste djecu da počnu da rade na sebi što prije, u redu je da damo savjete i imamo interakciju u vezi s njihovom budućnošću, ali ne treba da se previše miješamo. Nije sporno koliko majka voli svoje dijete, ali različito kanališu tu ljubav, različito usmjeravaju. Ne treba da se usmjerava da li je jeo, da li je pojeo supu, da li je toplo obučen, već da kroz razgovor otkrijete kako dijete gleda na bitne stvari, kako razmišlja o životu i da li je srećan u njemu, piše Blic.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram