HOROSOKOP ZA UTORAK 14. JANUAR: RIBE zasnosne i spremne za ljubav, DEVICE da budu pažljive u saobraćaju!

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

FOTO: pixabay.com

OVAN
LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga koga ćete upoznati u većem društvu. POSAO: Inspiracija u vezi sa svačim što ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BIK
LJUBAV: Bićete velikodušni sa svojim osećanjima i znacima naklonosti prema osobi koju volite. POSAO: Problemi u međuljudskim odnosima i uopšte pri radu. ZDRAVLJE: Masnoća u krvi.

BLIZANCI
LJUBAV: Danas nećete biti sposobni da produktivno komunicirate, što će negativno uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Pokažete inicijativu u poslu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK
LJUBAV: Možda će vam izabrana osoba zameriti što joj ne posvećujete dovoljno vremena. POSAO: Vaša pažnja će biti usmerena na neke druge oblasti života. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV
LJUBAV: Možda preterate u željama i očekivanjima, zavedeni onim što situacija obećava. POSAO: Bavićete se administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

DEVICA
LJUBAV: Očekujte povoljne vesti ili pozitivne događaje. POSAO: Problemi sa nadređenima ili uopšte problemi u poslu. ZDRAVLJE: Budite oprezni u saobraćaju.

VAGA
LJUBAV: Isti pozitivan trend se nastavlja. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i u odnosu sa ljudima s kojim imate kontakt na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Povoljan period za ljubav se bliži kraju, zato iskoristite današnji dan kako treba. POSAO: Problemi u poslovanju sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Bićete nešto manje strpljivi u komunikaciji, a parter će vas danas provocirati. POSAO: Problemi zbog nekih dugova. ZDRAVLJE: Izbegavajte slatkiše.

JARAC
LJUBAV: Vaša tvrdoglavost će loše uticati na ljubavni odnos jer ćete biti skloni inaćenju. POSAO: Doživećete izvesna poboljšanja. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguća su iznenadna promena osećanja, jer se može pojaviti neko ko će vas potpuno očarati. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Posebno ste šarmantni u ovom periodu, što će vam otvoriti mnoga vrata u ovoj sferi. POSAO: Imaćete problema u sferi finansija. ZDRAVLJE: Slabije.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram