IMA SVE CRNO NA BIJELO: Šok poruke raskrinkale prostituciju u Zadruzi!

Hrvatski tajkun Marijan Šarić na Ivu je, navodi se, ukupno dao 81.000 eura, ali to joj je izgleda bilo malo

FOTO: expresstabloid.ba

Tara Simov i Iva Grgurić zaratile su u “Zadruzi 3” zbog Tarinih tvrdnji da se Grgurićeva bavi prostitucijom, te da usluge naplaćuje 250 eura. Iva je na sve načina pokušavala da svojim cimerima da do znanja da, kako se navodi, ona nije prostitutka nego sponzoruša, međutim Tara ju je sve vrijeme “poklapala” izvjesnim dokazima od prijatelja koje nije imenovala da se ona i pored “dobrog tajkuna” i te kako bavila najstarijim zanatom.


Hrvatski tajkun Marijan Šarić na Ivu je, navodi se, ukupno dao 81.000 eura, ali to joj je izgleda bilo malo. Tara svoje dokaze čuva na Vajberu i čim joj se ukazala prilika – sve je ispričala.


-Tvrdim da je Iva prostitutka! Nekoliko mojih drugova iz Hrvatske javilo mi se pred ulazak u rijaliti, rekli su mi da su joj platili 250 evua za se*s. Poslali su mi prepisku sa njom preko Vajbera u kojoj sve to dogovaraju. Imam konkretne dokaze za ovo što pričam – kazala je Tara u “Zadruzi”.


Ona se zatim obratila cimerki i rekla joj da je najobičniji šljam, a da od sebe pokušava da napravi žrtvu.


-Ti si dno dna! Iskoristila si čovjeka u invalidskim kolicima, a uporedo si imala i klijente. Zašto nisi pobjegla od Šarića ako te je psihički zlostavljao? Zbog para – rekla je starleta, a zatim dodala:


-Pisala si mojoj druarici Soraji Vučelić kako bi voljela da se družite i kako maštaš da živiš na visokoj nozi kao ona. Za razliku od tebe, Soraja sama sebe izdržava, a ti si obična kurva!


Iva je odmah skočila i najavila tužbu protiv Tare zbog klevete. Zatim je pokušala da se nevješto opravda za to što je bila u vezi sa 40 godina starijim biznismenom, koji je oženjen i ima četvoro djece.


-Možete za mene da kažete da sam sponzoruša, ali ne i prostitutka! Od Marijana nisam mogla da odem jer nisam imala gdje, a nisam željela na ulicu. Nije poklanjao milione, pa da sam mogla da iznajmim stan. Davao mi je džeparac, oko 150 eura dnevno. To mi je bilo za hranu, kao i da kupim nešto sebi. Dio sam odvajala i za majku – ispričala je Grgurićeva.


Hrvatski biznismen, medutim, demantuje da je finansirao Grguricevu i kaže da su se upoznali na njenu inicijativu.


-Izdajem stanove po Zagrebu, a nju je doveo neki lik Mateo i platio za dvije godine unaprijed 8.000 eura. Ispod tog stana je kafić koji drži moj sin, ona me je pitala: ‘Susjedu, je l možemo da popijemo kafu?’ Popili smo je i to je to. Poslije me je pozvala i kazala kako je Mateo maltretira i da hoće da je izbaci iz stana. Pošto je ispričala da dolazi iz neke sirotinje, bilo mi ju je žao, pa sam joj ponudio drugi. Potom mi se požalila da ima zdravstvenih problema, preporučio sam joj ginekologa. Imala je HPV virus, otišla je na hitnu operaciju. Sa njom ništa nisam imao baš zbog toga!– istakao je Marijan Sarić.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram