“IMA USNE BOJE VINA” Ona je prelijepa supruga Bobana Rajovića koju krije, a sad su svi vidjeli ISTINU

Boban Rajović se proslavio hitom “Usne boje vina”, a iako je oženjen bije ga glas zavodnika. Međutim, šta je istina?

FOTO: Dušan Milenković/RAS Srbija

Prije samog hita i velike karijere Boban Rajović je bio u problemima. Preživio je pravu golgotu prije nego što je doživio uspjeh.


Bobana je, naime, u danskoj čekala zatvorska kazna, bio je na ivici egzistencije i na korak od razvoda. Po izlasku iz zatvora pozajmio je od familije novac za avionsku kartu do Beograda. Tada je u pomoć pozvao Marinu Tucaković koja mu je promijenila život iz korijena.


– U zatvoru sam bio zbog saobraćajnih prekršaja. U jednoj sređenoj državi ideš u zatvor zbog nekoliko saobraćajnih prekršaja, prolaska kroz crveno svjetlo i svađanja sa policajcem koji te je zaustavio. Iskren da budem, volio bih da idem u taj zatvor, o kom vam pričam, bar jednom godišnje pošto je tamo kao da si na odmoru. To je otvoreni zatvor, možeš da izađeš kad god hoćeš – objasnio je Rajović u jednom intervjuu prije nekoliko godina.


Sve vrijeme njega je voljela ista žena – supruga Dragana sa kojom je u braku od 1992, i imaju troje djece. Sinu Andriji su juče proslavili punoljetstvo.


Upravo na tom slavlju glavna zvijezda bila je mama Dragana. O njenoj ljepoti šuškali su svi gosti konstatujući da je prava zgodnica. A po mimici i načinu ophođenja, jasno je da je Boban ludo zaljubljen u nju.


A ranije je govorio zbog čega je drugačija od svih žena.


– Dragani je bog dao mnoge vrline, a to što je potpuno normalna osoba je ključ uspješnosti našeg braka. Čak i dok sam bio anoniman, moj duh je bio nemiran i vragolast. Vozio sam taksi u Danskoj, a to je vrsta posla koja nosi dosta iskušenja, ali moram da priznam da mi je tada bilo lakše, jer me žene nisu spopadale kao sada – rekao je Boban.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram