"IMAJU PORTIRA, NE IZLAZE IZ KUĆE" Komšije otkrile sve o Željku i Jovani Joksimović

Bračni par, voditeljka Jovana i pjevač Željko Joksimović, nedavno se preselio u kuću koju je kupio, a njihove komšije su otkrili kakvi su van svjetla kamere.

FOTO: srpskainfo.com

Raskošna vila u kojoj su se smjestili ima visoke zidine, pa su im mir i privatnost, može da se zaključi, zagarantovani.

Susjedi, naravno, znaju da se u najljepšu kuću u toj ulici doselio poznati par i ponosni su na to.

– Jovana je divna komšinica. Nikada joj ne bude teško da se javi i pozdravi sa mnom. Iskren da budem, rijetko ih viđam jer obično iz kapije odjure automobilom. Međutim, kada se ukaže prilika da je sretnem na ulici, divna je i pristojna žena. Čuju se često dječica koja se igraju po dvorištu, a kako i ne bi kada žive u ovakvoj raskoši. Napravili su svoj dom i mir, to je njihova porodična oaza – kaže prvi komšija koji Joksimoviće juniore, Kostu, Anu i Srnu, čuje ali rijetko viđa.

Kako je riječ o elitnom dijelu Beograda, komšije nisu bila baš raspoložene da pričaju o poznatim susjedima, za koje kažu da rijetko šetaju okolnim ulicama.

– Čitao sam u novinama da ovdje žive već nekoliko mjeseci, ali vjerujte mi jednom sam ih samo vidio. Jovana je vozila bliznakinje u automobilu. Vidio sam da je imala na licu neke tamne naočare, tako da nisam siguran da li je bila bez šminke. Kada sam i sa drugim komšijama pričao, zaključili smo da oni ne izlaze iz vile. Tu su njihova četiri zida, sve je na visokom nivou, imaju portira. On brine ko ulazi i o bezbjednosti. Jednostavno, Jovana je sakrivena od javnosti i to tako treba da bude. Što bi njih interesovao običan svijet? Žive svoj život i tako treba – govori za „Super TV“ čovjek koji živi u njihovoj blizini, prenosi Blic.

S obzirom na to da u njihovom komšiluku nema trgovinskih radnji i da je veoma miran kraj, imali smo sreće da nakon dužeg vremena naiđemo na baku koja je veliki Jovanin fan.

– Znam na koju Jovanu mislite, ona je predivna. Stalno sam je gledala na televiziji, mnogo je harizmatična. Srela sam je nekoliko puta i jednom prilikom kad sam joj mahnula, ona mi je uzvratila sa osmijehom. Imam osjećaj kad god sam je srela da je bila u nekoj žurbi. Tako danas funkcioniše ovaj mladi svijet, idu od cilja do cilja, bez pauze. Viša je uživo nego kada sam je gledala na televiziji. Zgodna je, znao je Željko koga će da izabere – izjavljuje kroz osmijeh baka.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram