ISKRENA ISPOVEST SOFIJE MILOŠEVIĆ: Optužili su me da sam Luki RASTURILA BRAK, a ovo je PRAVA ISTINA!

Sofija Milošević već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa fudbalerom Lukom Jovićem, a ona više ne krije već ponosno ističe da je do ušiju zaljubljena u njega

FOTO: Novak Đurović

Manekenka i fudbaler u početku su krili romansu, međutim nekoliko nedelja nakon što su uhvaćeni u Madridu, kako šetaju držeći se za ruke, manekenka je za medija počela da govori o njihovoj ljubavi. Kako kaže, Luka ju je osvojio pre svega iskrenošću.


- Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala - rekla je Sofija.


Budući da je fudbaler u februaru ove godine dobio sina sa nekadašnjom partnerkom Anđelom Manitašević, a da je priroda njihovog odnosa za javnost bila misterija, mnogi su osudili Sofiju kada je uplovila u vezu sa Jovićem.


- Optužili su me da sam mu rasturila brak, iako on nikada nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno - navela je manekenka.


Podsetimo, Anđela Manitašević nedavno je za domaće medije ispričala da su ona i Luka raskinuli pre tri godine, te da se trudnoća desila neplanirano, ali da fudbaler kad god dođe u Srbiju viđa sina.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram