JEZIVI DETALJI ZLOČINA Mučeni, ubijeni, pa bačeni u jamu, oko vrata IM OBMOTAN KANAP SA BETONSKIM BLOKOM

Tijela muškarca N. Š. (42), njegove majke D. Š (75) i njegove tetke P. M. (80) pronađena su juče uveče u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću, ocu Dragoslava Jovanovića (25), koji je osumnjičen za ovo trostruko ubistvo.

FOTO: Foto: Z. Ilić/RAS Srbija

Tijela su pronađena u septičkoj jami okrenuta licem ka vodi, a oko vrata ubijene D. Š. bio je obmotan kanap za koji je na drugom kraju bio vezan betonski blok!


Tijela ubijene porodice izvučena su oko 23 sata sinoć uz pomoć pripadnika Ronilačke jedinice Žandarmerije i vatrogasaca.


Kako Blic saznaje tijela muškarca i dvije starije žene bila su u poodmakloj fazi raspadanja u septičkoj jami zatvorenoj betonskim blokom, koja se nalazi u zapuštenom dijelu dvorišta iza tržnog centra u Surčinu.


Njihov nestanak policiji je prijavljen 10. juna. Ubijeni N. Š. bio je poslovni saradnik Dragoslava Jovanovića.


Za trostruko ubistvo osumnjičen je upravo Dragoslav Jovanović, koji je prošle nedjelje nasred ulice pucao u svoju suprugu Teodoru Jovanović (25), pred njihovim jedanaestomesečnim djetetom koje je bilo u kolicima. Nesrećna žena tom prilikom je zadobila tri prostrelne rane, dvije u grudi i jednu u ruku, i teško je povrijeđena, ali je u stabilnom stanju. Jovanović se, misleći da je ubio suprugu, dao u bijeg kroz park u Bloku 45, međutim policajc koji je bio u blizini zločina pojurio je za njim, i Jovanović je u panici pucao sebi u glavu. On je ubrzo prevezen u bolnicu, ali je nakon četiri dana, borbe ljekara za njegov život, preminuo.


Jovanović je u suprugu pucao jer ga je dva mjeseca prije toga prijavila za nasilje u porodici, ostavila ga i sa djetetom prešla da živi kod roditelja. Tek nakon zločina otkriveno je da je djevojka godinama trpila torturu i batine od njega.


Da je Jovanović povezan sa trostrukim ubistvom, policiji je razotkrila radnica perionice kojoj je Dragoslav rekao da drži jezik za zubima”. Ona je u njegovom automobilu vidjela lokve krvi. Ubrzo je nađen i mobilni telefon nestalog Š. N.


Troje rođaka nestalo je 10. juna.


Prema saznanjima, policiju je o ovom slučaju obavijestio Dragoslavov otac, Ljubomir Jovanović – Stakleni, inače prijatelj Ljubiše Buhe Čumeta, svjedoka saradnika.


Ljubomir je ispričao šta zna, a radnica perionice je to potvrdila. Nezvanično, kao motiv trostrukog ubistva spominju se međusobni neraščišćeni računi.


Kako navode mediji, Ljubomir Jovanović Stakleni je bio poznat po burnoj prošlosti i bahatom ponašanju.


Kao svjedok pokušaja atentata na Čumeta u Surčinu 3. avgusta 2002, kad je ubijen Ivica Nikolić, dobio je status zaštićenog svjedoka. Često je bio umiješan u pucnjave, a hapšen je i zajedno sa svojim drugim sinom Gvozdenom.


Stakleni, i njegov sin Gvozden privedeni su 2016. godine ispred beogradske Palate pravde nakon što je policija kod njih pronašla pištolj, kao i značku Žandarmerije.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram