JOŠ JEDNA ŽRTVA ZADRUGARKE!

Progovorio Filip Vitez iz Vranja: Ana Korać je pokušala da me PREVARI ZA NOVAC! Svi detalji SKANDALOZNE afere!

FOTO: Alo.rs

Ana se navodno istovremeno viđala sa oba Filipa.

"Ana je gledala da na sve načine iskoristi svoje momke. Ona i Mijatov bili su u kombinaciji, ne klasičnoj vezi jer se ona viđala i s drugim muškarcima. Tako je na red došao i Filip Kostadinović, kog je upoznala preko instagrama. Nakon mesec dana veze Ana mu je predložila da žive zajedno i navodno je našla stan u centru grada koji je koštao 600 evra mesečno. Pošto je Filip hteo unapred da plati stan, ona mu je rekla da zove direktno gazdu i reši to, i pritom mu dala broj telefona. Njen predlog bio je da traži smanjenje kirije na 500 evra i plati godinu dana unapred. Kasnije se ispostavilo da mu je Ana dala broj svog brata i da je zapravo htela samo da mu uzme novac za stan i ostavi ga", kaže izvor, i dodaje:


"Ani je Kostadinović plaćao sve što je poželela, ali kada je saznao da hoće da mu otme pare na prevaru da će živeti s njim, on joj se osvetio. Odveo ju je u šoping i ona je izabrala stvari u vrednosti od 6.000 evra. Filip je rekao prodavačici da sve spakuje, da će njegova firma platiti preko fakture sutradan i da će vozač tada doći po stvari. Nakon toga otišli su u njen stan, imali seks i čak se snimali njegovim telefonom jer je ona bila zadovoljna dobrim šopingom i pričala mu kako jedva čeka da se usele u njihov stan. Nakon toga, Filip je otišao kući u Vranje, pozvao ju je i rekao da neće dobiti stvari i da se samo izblamirala u prodavnici. Zahvalio joj je na dobrom seksu i rekao da joj nikad neće zaboraviti to što je htela da ga nasamari za pare. Rekao joj je da je otkrio kako je htela da ga prevari i da je zapravo samo ona na kraju prevarena."

Filip Vitez je potvrdio ova saznanja:


"Bilo je tu svega i svačega, ja bih nju u vezi maksimalno ispoštovao da nije htela da me prevari oko tog stana. Ja potvrđujem vaša saznanja, ali ne bih hteo da se provlačim po medijima jer se bavim ozbiljnim biznisom."

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram