“KAD DOĐU TRESU SE, ALI POSLIJE SE PROMIJENE” Saša Popović bez dlake na jeziku o kandidatima “Zvezda Granda”

Direktor “Grand produkcije” Saša Popović povodom 14. sezone “Zvezda Granda” gostovao je u emisiji “Jutro sa Jovanom i Srđanom” i bez dlake na jeziku komentarisao kandidate ovog popularnog takmičenja.

FOTO: Z. Lončarević/RAS Srbija

U najgledanijem muzičkom takmičenju u regionu došlo je do promjene i u svakoj emisiji gostuje sedmi član žirija.


– Gostujući član žirija sjedi pored mene i za razliku od ostatka žirija vidi i čuje kandidate, dok su ostali članovi žirija nalaze u kapsuli u prvom krugu. Oni ne vide kandidate samo čuju. Ako niko nije glasao za tog kandidata, gostujući član ima pravo da ga spasi i da mu bude mentor. U drugom krugu imaćemo i 17 mentora iz 17 emisija prvog kruga koji će se boriti zajedno sa žirijem za drugi, treći, četvrti kug – objasnio je Saša u emisiji.


Za 14 godina muzičko takmičenje je izrodilo mnoge zvijezde, a Popović je objasnio i da li ih je popularnost promijenila.


– Kad dođu na audiciju i na takmičenje oni se tresu, oni drhte, “čika Sale direktore” i svi su na Vi, a kad postanu zvijezde poslije godinu, dvije dana: “Direktore, je l’ možeš ti meni da znaš…” Ima zaista djece koji ostanu onakvi kakvi su bili kad su došli na takmičenje i kad su se prvi put pojavili na audiciji vidi se njihovo vaspitanje koje nose iz porodice. Ali moram da kažem da se mnogo njih promijeni i nisu to više ona djeca koja su bila u početku. Mnogi se uzvijezde – priznao je Popović.


– Kad dođu na audiciju i na takmičenje oni se tresu, oni drhte, “čika Sale direktore” i svi su na Vi, a kad postanu zvezde posle godinu, dve dana: “Direktore, je l’ možeš ti meni da znaš…” Ima zaista dece koji ostanu onakvi kakvi su bili kad su došli na takmičenje i kad su se prvi put pojavili na audiciji vidi se njihovo vaspitanje koje nose iz porodice. Ali moram da kažem da se mnogo njih promijeni i nisu to više ona deca koja su bila u početku. Mnogi se uzvezde – priznao je Popović.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram