LUNA NIJE DOBRODOŠLA Sanja otkrila kako je reagovala kad je vidjela Matoru na svom rođendanu

Sanja Stanković rođendansku proslavu organizovala je u jednoj iznajmljenoj vili sa bazenom, a na žurki su se pojavili i pojedini bivši zadrugari sa kojima je slavljenica ostala u dobrim odnosima.

FOTO: srpskainfo.com

Prva joj je došla bivša djevojka, Jovana Tomić Matora, sa kojom i dalje njeguje dobar odnos. Sa druge strane, Luna Đogani nije bila pozvana.

– Sebi sam poželjela samo zdravlje i više sreće u životu – otkrila je Sanja za Pink i dodala:

– U ponoć su bili prijatelji kod mene, pa su me oni izgrlili i izljubili, ali Tamara i Jovana su me prve pozvale i čestitale rođendan. Jovana mi je poklonila koverticu i ovaj lijepi slatki sto, torta je u frižideru.

Ona je tada istakla da od pomirenja sa Matorom nema ništa, ali da su i dalje dobre prijateljice.

– Nema pomirenja, Jovana i ja smo ostale prijateljice – rekla je Sanja, a na škakljivo pitanje o udaji odgovorila je:

– Nisam spremna za udaju još, za dijete možda jesam, ali za udaju ne.

Stankovićeva je istakla kako joj je veoma drago da su se Matora i Nenad Aleksić Ša pomirili i da je mogla zajedno da ih pozove na rođendan, a zatim otkrila zašto još neki zadrugari nisu na proslavi.

– Ana i David su pozvani, ali nisu u Beogradu, a sa Lunom nisam dobra – jasna je bila.

Sa druge strane, nije mogla a da se ne osvrne na situaciju koja je potresla sve – kada je njen bivši dečko fizički nasrnuo na Matoru.

– Ja i dalje ne mogu da vjerujem šta se desilo, meni je to nevjerovatno. Jovana je o njemu mnogo pričala u rijalitiju, što nije trebalo, on se iznerivrao, malo su popili i došlo je do toga. Ne opravdavam ni nju ni njega. Ona je pogriješila što je pričala, a to što je on uradio je katastrofa. Kod Jovane sam odmah otišla, a sa njim nisam pričala, niti je on mene zvao, niti ja njega, niti planiram, jer meni je to dno dna – zaključila je Stankovićeva.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram