"MALO SE PLAŠIM, BIĆE ŠTA JE SUĐENO" Trudna Luna Đogani u strahu zbog jednog, a evo kakve promjene joj se dešavaju

Luna Đogani u drugom je stanju i čeka prvo dijete sa vjerenikom Markom Miljkovićem, a kako kaže još nije počela da kupuje stvari za bebu, ali je počela da dobija poklone.

FOTO: srpskainfo.com

Nisam, jer ne znam još pol, ne bih žurila. Dobijam neke poklončiće, to je normalno, ali polako, ima vremena za sve rekla je Luna za Pink.rs, pa se osvrnula na reakciju svog oca Gagija:

– Tata je bio presrećan. Prvo je bio u šoku, odreagovao je malo izgubljeno, onda me je poslije opet nazvao i rekao: “Ne mogu da vjerujem da ću biti djeda”, jutro je poslije toga ustao u šest ujutru, nije mogao da spava koliko je bio srećan i baš je želio da bude deda. Rekao je da mu je još samo to ostalo, da osjeti tu ljubav kako je biti djeda. Baš mi je drago. Nekako smo svi nakon te vijesti postali osjećajniji, emotivniji, ispunjeni ljubavlju, to ne može da se opiše.

Luna kaže da ne razmišlja o polu bebe, već da joj je samo bitno da dijete bude živo i zdravo.

– Ja bih samo voljela da je živo i zdravo, to me svi pitaju svakodnevno deset puta, ali ja nemam neke želje, želim samo da bude zdravo. Malo je sad ovo doba korone i malo sam uplašena zbog svega, pazim dosta na sve. Zbog toga sam skeptična, samo da bude zdravo, a što se tiče pola, kako god, šta je suđeno to će da bude… Mi znamo, isplanirali smo imena prije nego što se ovo desilo. Dječak će da bude Luka, a djevojčica Mia, zna se to već odavno – istakla je Đoganijeva.

Kako kaže, već osjeća promjene.

– Ima promjena koje su normalne, ne kaže se za džabe drugo stanje, ali ja u svemu tome nekako uživam, željela sam sve ovo i prija mi. Stvarno sam dobro i mislim da se to vidi na meni – rekla je Luna.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram