MENADŽER DEMANTUJE Nisam nikome nudio Tadića

“Nakon ovakve sezone, zar mislite da trebam nuditi Dušana Tadića bilo kome” istakao je menadžer srpskog fudbalera Miloš Malenović.
Španska Marka je pisala da je po završetku meča Lige šampiona u kojem je Tadić odigrao sjajan meč protiv Reala srpski fudbaler nuđen Madriđanima.

– Situacija je potpuno obrnuta, veliki broj klubova me je zvao posljednjih meseci da me pita o Tadiću. Zar stvarno mislite da ga trebam nuditi. Dušan je srećan u Ajaksu. Osvojio je Kup Holandije, a u narednim danima ima priliku da postane šampion i plasira se u finale Lige šampiona. Tek poslije toga ćemo vidjeti šta dalje, ali mogu da vam kažem da mi je Mark Overmars već nekoliko puta rekao da će mu prioritet biti da zadrži Dušana u Ajaksu-istakao je Malenović za AS.
Malenović ne želi da govori o ponudama i klauzulama.

-Tadić je u klubu koji igra totalni fudbal i to se potpuno uklapa u njegov stil. On razume pozicionu igru i zna kako da stvori višak. Konačno ima priliku da pokaže svijetu kakav je fudbaler i to mu veoma prija, što dokazuje i činjenica da svakodnevno odvoji sat ili dva, pored redovnih treninga, za individualni rad. Dušan je veliki profesionalac, ima nevjerovatan mentalitet i pravo je zadovoljstvo sarađivati s takvim čovekom-dodao je Malenović.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram