MI SMO MILIONERI, ALI DŽABA KAD NEMAMO DECU: Najbogatija je srpska pevačica i MOLI SE BOGU za bar jednog naslednika

Pevačica Branka Sovrlić u poslednje vreme nije toliko aktivna na muzičkoj sceni, a devedesetih godina je imala veliku popularnost na našim prostorima.

FOTO: printscreen

Branka se poslednjih godina povukla sa estrade, a jedno vreme nastupala je u inostranstvu. Ona je duže od tri decenije u braku sa nekadašnjim muzičkim producentom, a sada uspešnim ugostiteljem Sadikom Pašićem Pajom.

foto: Printscreen

Bračni par poseduje dva elitna restorana u Sarajevu i nekoliko luksuznih nekretnina. Upoznali su se na Brankinom nastupu na početku njene karijere i sav novac koji su zarađivali ulagali su u nekretnine.

Pevačica je jednom prilikom otkrila da materijalni status ne može da im nadomesti žal zbog toga što nisu proširili porodicu.

foto: Printscreen

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve - ispričala je pevačica za "Srpski telegraf".

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram