"MILJANA ME ŠAMARALA" Mišelova mama prvi put progovorila o proganjanima

Majka sadašnjeg učenika "Zadruge" i pjevača, Mišela Gvozdenovića, Hana progovorila je o svom sinu, njegovom privatnom životu, kao i Miljani Kulić koja ga je godinama proganjala.

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Imam tri sina, Mišel je srednji, živjeo je u Holandiji sa nama. Mi smo svi muzikalni, a on je pokazao talenat. Verovali ili ne, igrao se kod Šabanove majke u dvorištu, kod tetka Ilde koja više nije među nama. On ju je volio, ona je tada rekla da se rodio mali Šaban. Šaban je uočio njegov talenat, bilo je priča koje nisu ostvarene, bitno je da on nosi gene – rekla je Hana, prenosi Blic.

A onda je ispričala priču o Miljani u “Premijeri-Vikend specijalu”:

– Ona je preskakala, pisala brojeve telefona na kapiji, u fontanu je bacala lutkice, krpice, svašta… To traje, nije to samo bilo prije 10 godina, već je ta tortura vršena godinama. Porodica je dosta toga trpila. Kvarila je san, život, zdravlje, to nije šala. To je bilo zvanje 500, 600 puta na dan. Ja sam pokušala da razgovaram i sa njom i sa Marijom. Miljana, Marija i Siniša su dolazili, deportovani su iz Čačka, to sve policija ima. Ona se preselila i bila ovdje konobarica, po čitav dan se vozala taksijem, ne znam odakle joj pare. Govorila je pogrdne reči, farbala vrata, mazala psa, lupala prozore… Ona je mene šamarala, a sada sve može da se naplati – zaključila je ona.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram