MIŠO, NE BOJ SE! IDEŠ U SVETLOST NEZALAZNU

Ivan Bosiljčić se emotivnom porukom oprostio od druga koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći

FOTO: Instagram

Ivan Bosiljćić se danas na svom Instagram profilu, emotivnom porukom oprostio od druga koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći.


Glumčev prijatelj, Miloš Petrović, bio je jedan od najboljih bas gitarista na ovim prostorima i osnivač grupe “Bliks”, a osim sa Bosiljčićem u pratećem bendu, nastupao je i sa sastavom “Smak”, “Propagandom 117” i imao je školu bas gitare.


Od Petrovića se na društvenim mrežama opraštaju mnogobrojni prijatelji i kolege, a popularni glumac je na društvenoj mreži napisao:


– Moj prijatelj Miloš je prešao ka Gospodu. Nastradao je u saobraćajnoj nesreći. Mnogo smo putovali i mnogo koncerata svirali zajedno. Dok sam ga gledao nasmejanog kako svira svoj bas, osećao sam samo i jedino radost. Radost. Odavno znam koliko je važno sa kim stojiš na sceni, sa kim sediš za stolom i ideš kroz život. On je bio najvernija potvrda toga. Juče je Mišino srce uspešno presadjeno jednom dvadesetdevotogodišnjem mladiću. Momčino, nek si mi živ i zdrav, to radosno srce će dobro da te služi. Mišo, ne boj se. Ideš u Svetlost nezalaznu – oproštajne su reči glumca.


Miloševi roditelji donirali su njegovo srce, jetru i dva bubrega, spasivši tako četiri života.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram