Mlada pred oltarom čitala preljubničke poruke svog vjerenika

Mlada u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) saznala je da je zaručnik vara veče prije vjenčanja. Umjesto da otkaže svadbu, odlučila je da ga razotkrije pred svima.

FOTO: pixabay.com

Jedna mladenka doživjela je scenarijo kao iz meksičke sapunice na svom vjenčanju, prenosi UNILAD.

Naime, mlada je uživala u piću i opuštenoj zabavi sa svojim djeverušama veče prije vlastitog vjenčanja, kada se oglasio njen mobilni telefon. Očekivala je još jednu čestitku, ali kada je pogledala telefon, dočekala ju je poruka kojoj se nijedna žena ne bi nadala.

Sa nepoznatog broja su joj pristigle poruke koje svjedoče o dopisivanju između njenog zaručnika i nepoznate ženske osobe.

"Ja se za njega ne bih udala. Hoćeš li ti?", glasila je jedna od poruka.

Kako se pokazalo, u pitanju je bila zaručnikova ljubavnica, koja je budućoj supruzi poslala dokaze u obliku snimljenih poruka iz kojih je jasno da njihova afera traje već mjesecima.

"Ovaj vikend, ti i ja. Spremi se, zloćko. Budi u najboljoj formi."

"Tvoje tijelo je nevjerovatno. Eh, da je moja djevojka upola vješta kao ti."

Ovo su samo neke od poruka koje je mladin budući suprug slao svojoj ljubavnica i to nedavno.

Mlada nije mogla povjerovati kako ranije nije shvatila šta se događa. Njene prijateljice su je molile da otkaže vjenčanje, ali budući da nije bila u stanju razmišljati trezveno, odlučila je donijeti odluku nakon što malo odspava.

Kada se ujutro probudila, znala je tačno što joj je činiti. Odlučila je da nastavi s vjenčanjem, ali će umjesto zavjeta, pročitati poruke koje je dobila od ljubavnice svog zaručnika i tako ga razotkriti pred porodicom i prijateljima.

Kada je stigla do oltara, okrenula se prema gostima i obavijestila ih da vjenčanja neće biti, jer njen budući suprug nije osoba kakvom se čini.

Porodica i prijatelji su bili zatečeni. Mladoženja je pokušao da zgrabi svoju nesuđenu suprugu za ruku, ali se ona izmigoljila i počela čitati poruke koje je dobila od njegove ljubavnice.

Mladoženja je istrčao iz crkve u pratnji svog kuma, prenosi "Klix.ba".

Mlada se zatim ponovo obratila gostima.

"Sve vas volim i koliko god sve ovo bilo strašno, drago mi je da ste danas tu. Nećemo imati vjenčanje, ali ćemo umjesto toga slaviti istinu, pronalaženje prave ljubavi i vjerovanje svom srcu usprkos boli", rekla je ona okupljenim svatovima.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram