MOŽDA NEĆE BITI PRILIKE DA IMAMO DJECU: Miljana i Zola odlučili šta će biti sa bebom!

Kulićeva je prelomila i odlučila da će živjeti u Čolićevom rodnom kraju

FOTO: expresstabloid.ba

Marija Kulić je tokom večeri povela ozbiljan razgovor sa Miljanom i Lazarom Čolićem Zolom, a glavna tema je bio stambeno stanje i biznis koji će pokrenuti nakon završetka rijalitija, a da budu sigurni da će im to obezbijediti budućnost kako bi mogli da oforme porodicu.

Dok je Marija predlagala da Miljana izdaje apartmane, ona se dosjetila da bi mogla da otvori taksi stanicu. Nakon ovog razgovora Miljana i Zola su riješili da sumiraju sve, a Kulićeva je prelomila i odlučila da će živjeti u Čolićevom rodnom kraju.

– Vidjećemo šta ćemo sa poslom, da obezbijedimo stambeno pitanje i onda ćemo nešto pokrenuti. Moja mama je rekla da joj nije problem da uzme slobodno i dva mjeseca da bude sa nama. Ne želim sam da donesem odluku – rekao je Zola.

– Ništa, onda idemo u Derventu kod tvoje mame. Ja sam mislila da prvo sredimo život. Lazare, ne možemo sami sa bebom i opet nespavanje zbog bebe. Da li si ti saglasan da kada izađemo odavde sa Željkom i kada obezbijedimo život da napravimo dijete – pričala je Miljana.

– Ja sam ti rekao da nisam za to, ali…(ostao je nedorečen). Moramo se malo izdignuti. Možda nikada nećemo imati priliku da imamo djecu. Ja nisam ovdje ušao da bi ti abortirala –pričao je Zola.

Kako je to izgledalo, pogledajte u narednom video-prilogu:

 

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram