“NA SVJETSKOM NIVOU” Lunin menadžer otvoreno o njenoj karijeri i nastupima

Luna Đogani je nakon pobjede u Zadruzi 2 otpočela muzičku karijeru, snimila je dvije pjesme, a uskoro planira da počne i da nastupa.

FOTO: Goran Srdanov/RAS Srbija

Luna je angažovala menadžera koji joj ugovara nastupe, a prema pisanju lista Alo vlasnici klubova će za jedan nastup Đoganijeve morati da izdvoje 4.000 evra.

Izvor blizak Luni tvrdi da mlada pjevačica nije ugovorila nijedan nastup i da su vlasnici klubova skeptični jer se plaše da neće doći mnogo ljudi, međutim njen menadžer Saša Đurić demantuje ove navode.


– Cijenu za nastup Lune Đogani nismo nikome otkrivali, ali mogu samo da vam kažem da ona ima zakazano nekoliko gostovanja po Evropi. Namjerno smo htjeli da sačekamo do kraja septembra da bi Luna mogla adekvatno da se pripremi i da njen nastup bude na svjetskom nivou. Pravimo od Lune brend i ne želimo da bude dostupna stalno za nastupe, pa ne prihvatamo svakakve ponude. Znamo koliko vrijedimo i nije nam problem da čak radimo nastupe i na prodaju karata, pošto bismo ih sve rasprodali – rekao je Saša za pomenuti list.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram