Napisali sedam prekršajnih naloga: Inspektori Republičke uprave za igre na sreću KONTROLISALI OBJEKTE U 17 lokalnih zajednica

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću izvršili su kontrole priređivača igara na sreću u 17 lokalnih zajednica u Republici Srpskoj i izdali sedam prekršajnih naloga.

FOTO: Cafe.ba

Inspektori su utvrdili nepravilnosti u ugostiteljskim objektima “Pariz” u Modriči, “Fer plej” u Banjaluci i “Viktorija” u Tesliću, u kafe barovima “Moskva” u Istočnom Novom Sarajevu i “Tango” u Prnjavoru, te poslovnoj jedinici “Slot G” u Nevesinju.

Kontrole su od 15. do 21. februara obavljene u Banjaluci, Derventi, Laktašima, Brodu, Prnjavoru, Bijeljini, Donjem Žabaru, Prijedoru, Modriči, Čelincu, Tesliću, Nevesinju, Foči, Gradišci, Istočnom Novom Sarajevu, Istočnoj Ilidži i Palama, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Iz Uprave navode da će njihovi inspektori i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora radi otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram