“NASTAVLJAMO DA RADIMO KAO TIM” Pokret za Bijeljinu podržao Miću Mićića

Predsjednik Stranke demokratske Srpske – Semberija (SDSS) Mićo Mićić i predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović potpisali su danas sporazum podrške Mićiću kao kandidatu za gradonačelnika Bijeljine, što podrazumijeva i zajedničko učešće u gradskoj vlasti nakon predstojećih lokalnih izbora.

FOTO: SRNA

Mićić je rekao da je potpisivanje ovog sporazuma bilo očekivano jer sa Mitrovićem ima dugogodišnju dobru saradnju, te naveo da je osnovni cilj sporazuma nastavak pozitivnih procesa i završavanje kapitalnih projekata u Bijeljini, koji su u interesu svih građana.

– Nastavljamo da radimo kao tim i na predstojećim lokalnim izborima – najavio je Mićić.

Mitrović je istakao da će Pokret za Bijeljinu i SDSS krenuti u još odlučniju borbu za pozicioniranje ovog grada kao lidera razvoja u regionu, koji će mladima ponuditi sigurna radna mjesta i spriječiti njihov odlazak.

On je naveo da je već tri mandata odbornik u Skupštini grada i da je uvijek imao izvanrednu saradnju sa Mićićem, koji je gradonačelnik Bijeljine.

– Sada smo, shodno političkim dešavanjima, na novom početku i svim snagama ćemo se truditi da radimo za dobrobit Bijeljine, a imamo kadar i iskustvo i mislim da neće biti teško da dođemo do postavljenog cilja – rekao je Mitrović.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram