NEDAVNO JE PRETUKAO Toma naveo zašto NEĆE POZVATI NADEŽDU nakon saznanja da će postati roditelji

Pjevačica i bivša učesnica rijalitija ”Zadruga” Nadežda Biljić otkrila je na svom profilu na Instagramu da je u blagoslovenom stanju, a kao dokaz priložila je i fotografiju testa za trudnoću.

FOTO: tv pink Screenshot

 

Nadežda je otkrila da je otac djeteta Toma Panić, koji ju prije oko mjesec dana pretukao i sada ima zabranu prilaska pjevačici.

– Da, fotografiju koju sam objavio dobio sam od svoje majke, koju je njoj Nadežda proslijedila – otkrio je Panić kako je saznao da će postati otac, pa istakao da neće pozvati pjevačicu nakon saznanja da čeka njihovo dijete, već da će to uraditi tek za nekoliko njedelja.


– Istina je i drago mi je što ću postati otac, ali sada u ovom trenutku ništa ne mogu da uradim, jer čekam još mjesec dana da prođe ova zabrana prilaska, pa ću je tada pozvati i onda ćemo sjesti i porazgovarati šta i kako ćemo dalje, do tada je neću kontaktirati. Volio bih da Nadežda izgura ovu trudnoću i da bude sve kako treba, a vjerujem da će biti. Svakako se radujem što ću postati otac – rekao je Toma za Pink.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram