NIJE MI SE BACALO 500 EURA: Pjevačica priznala šta je radila u svom stanu da bi uštedjela

Zlata Đurković učestvovala je u rijalitiju, a sada je otkrila da li je zadovoljna svojim učešćem.

FOTO: expresstabloid.ba

 Nisam pokazala ono što sam željela iako dobijam pohvale na račun ponašanja. Željela sam da sebe približim ljudima, ali bilo je izuzetno teško. Patila sam istinski za najmilijima i doživjela nevjerovatne napade. Jasno je meni da su pojedinci plaćeni da to rade, ali nije mi jasno koja je to cijena koja može da pokrije to da nekome srušiš dostojanstvo i poljuljaš život – kaže pjevačica aludirajući na situaciju kada je Stanija optužila Zlatu da je gajila simpatije prema Vladimiru Tomoviću.


U Zlatinom stanu je sve u crno-bijelim tonovima.


– Tako mi je i u životu. Imam jasne odnose, crne ili bijele, ili te volim ili ne. Sve sobe su nam ovog kolorita, a stan je prilično veliki – rekla je Đurkovićeva.


Zlata je otkrila da je jedan od spotova snimila u svom stanu.


– Imamo četvoro djece i ne baca nam se 500 eura za iznajmljivanje prostora za snimanje spota pa sam iskoristila ovaj zid sa ogledalom da ekranizujem pjesmu – izjavila je ona za Blic.


Suprug Vlada ne krije da mu je Zlata nedostajala dok je bila u Zadruzi.


– Bilo je mnogo teško bez Zlate. Nedostajala mi je svakoga dana. Gledao sam je koliko god su mi obaveze dozvoljavale, ali nisam imao povratnu informaciju od nje. Kad to traje koliko je trajalo, čini vam se da je vječnost. Bio sam uz nju i patio kad je ona patila – kaže Vlada, a Zlata se nadovezuje:


– Mojoj djeci uopšte nisam nedostajala, čak su mi rekli. Pa šta što nisi bila kod kuće, gledali smo te na TV, kao da si bila sa nama. To su tinejdžerska posla.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram