“NIJE PLAĆALA RAČUNE” Komšije osule OŠTRU PALJBU po Romani Panić

Romana Panić nedavno je kupila stan u naselju Veljko Vlahović u Beogradu, a njene komšije nakon šok vijesti da je sa svojim partnerom Filipom uhapšena u Australiji zbog krađe novca sa bankomata, nisu se ustručavale da otkriju svoje pravo mišljenje o njoj.

FOTO: Romana Panić/Instagram/Screenshot

– Ranije je stalno odlazila u prodavnicu po namirnice, tu dole na uglu i sretale smo se. Bila je fina, ljubazna, nasmijana. Čitala sam u novinama šta se desilo. Šta da vam kažem? Strašno je sve to, nikada ne bih rekla da je za tako nešto sposobna – rekla je jedna komšinica i pokazala zgradu u kojoj Romana ima stan.

– Nisam je vidio od prije korone. Bila je ovdje za Božić i pravila je žurku, koja je trajala do pet ujutru. Bunile su se i komšije i htjeli su da zovu policiju. Muzika je bila glasna, ona je pjevala, vjerovatno pod dejstvom alkohola – ispričao je na početku razgovora izvjesni gospodin iz kraja, te dodao da je u garaži i dalje parkiran “pežo” italijanskih tablica, koji je vozio pjevačicin dečko Filip, s kojim je uhapšena u Australiji.

Kako je dalje objasnio, budući da mu je posao da brine o održavanju zgrade, pjevačica mu nikada nije dala novac za održavanje.

– Nikada nije platila ništa. Čak ni račune od stana ne plaća. Zatekao sam prije par dana gomilu računa na njenim vratima – piše Alo.

– Taj mladić sa kojim je u vezi je mlad, crn i lijep, dolazio je tu stalno, uvijek je bio ljubazan i fin. Iz životnog i radnog iskustva znam da su najveći prevaranti i kriminalci, ljubazni i fini ljudi. Takva je i ona bila. Nasmijana, pristojna – dodaje on, penzionisani policijski pukovnik, dok je njegova supruga sa terase iz prizemlja sve vrijeme slušala razgovor.

– Mnogo mi je žao što se to desilo, što se obrukala i što su je uhapsili. Nikada prema meni nije bila neljubazna niti arogantna – dodala je ona.

Romana Panić i njen dečko Filip Mrkajić uhapšeni su prije nekoliko dana u Brizbejnu, u Australiji, zbog krađe. Oboje su, nakon priznanja krivice, dobili po 12 i 14 mjeseci zatvora, a osim toga, moraće i da vrate novac koji su protivpravno prisvojili.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram