“NISI DUŠU ĐAVOLU PRODALA” Anabela otvorila dušu i Luni poslala EMOTIVNU PORUKU (FOTO)

Anabela Bukva otvorila je dušu na društvenim mrežama i napisala kćerki Luni Đogani emotivnu poruku.

FOTO: Instagram

Ona je podržala svoju nasljednicu u muzičkoj karijeri, a sada je objavila njenu fotografiju na u i poručila joj da se ne okreće nazad.

– Toliko sam ponosna na ovog mog sina, stajali su tako mnogi osuđivali, istraživali, kao čudnu bubu posmatrali. Danas ona gazi naprijed svojim dugim nogama, ne okreće se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj. Umjesto nje drugi o njoj lijepo pričaju, umorna i nejaka širokog osmijeha izađe među ljude plijeni svojom jednostavnošću, a ipak tako posebna u gomili onih koji vrište za onim sto nisu imali kroz život. Volim te dobri čovječe i nije mi žao ni jednog izazova koji sam doživjela i proživjela kroz tebe i sa tobom.

Puno toga je iza nas, a ono sto dolazi je radost. Uživaj sad i u ovom momentu. Uspjela si da ostaneš svoja, nisi dušu đavolu prodala, sama svoj gazda i sve što radiš radiš iz čiste ljubavi, materijalno si uvijek stavljala na zadnje mjesto to si dokazala kroz dvije godine stavljajući sebe na izvolite. Sada živiš svoje snove čiste kao suza dječija, a onima koji su tu suzu isprljali neka Bog prašta. Budi svoja, budi luda, jedi, voli, moli Bog je veliki…. voli te tvoja mamica i čuvam ti leđa jer to je moja stvar – napisala je Anabela na Instagramu.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram