NIŠTA DRUGAČIJE NEGO U ZADRUZI Nova drama Lune i Marka, svađali se pred cijelim klubom

Luna Đogani i Marko Miljković, iako su više puta raskidali i to posljednji put dan pred finale Zadruge 2, odlučili su da obnove svoju vezu i počnu “od nule”.

FOTO: Youtube screenshot

Međutim između Lune i Marka nesuglasice su se nastavile, kako prenosi Alo, a par se žestoko posvađao prilikom izlaska na jedan prestonički splav, prije dva dana.


Kako se navodi, Luna je bila neraspoložena, osmijeh joj se čak nije ni nazirao.


– Čim su stigli na splav, vidjelo se da je Luna nervozna i da se ne smije. Oko separea koji je Marko rezervisao bilo je puno ljudi, mahom njegovih prijatelja, a ona je odmah sjela i nije ustala cijele večeri – ispričao je izvor za pomenuti medij.


Takođe izvor dodaje da je Luna potpuno pokvarila raspoloženje Marku, te i da je bila ljubomorna kada su mu prilazile pripadnice ženskog pola da se pozdrave sa njim.


– Pokvarila je i Marku raspoloženje, pošto je on sve vrijeme morao da balansira između nje i njene namrgođene face s jedne strane i fanova koji su mu prilazili, ali i prijatelja koji su bili s njim u separeu, s druge. Luna je gledala ispod oka sve žene koje su bile u neposrednoj Markovoj blizini, koje su tuda prolazile ili na sekund zastale da mu se jave. Mimikom i gestikulacijom mu je stavljala do znanja da joj to smeta i da to ne radi, a onda je on sjeo pored nje i dugo su se prepirali. Iako je muzika bila glasna, po njihovim izrazima lica bilo je jasno u kojem pravcu ide razgovor – zaključio je izvor.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram