Nora je znala šta Marko Marković hoće od nje, Mina tvrdi da će mu veza sa Stanijom doći glave

Mina Vrbaški, Aleksa Savić i Eleonora Miljković bili su gosti u emisiji “Zadruga – Narod pita”, a sa njima je na različite teme razgovarala voditeljica Dušica Jakovljević.

FOTO: expresstabloid.ba

Eleonora Miljković istakla je kako je uvijek znala da je Marko Marković ženskaroš. Čak i kada je pomišljala da bude sa njim, bilo joj je jasno da on gleda i druge djevojke, pa je brzo odustala od svega.

– Vidjela sam ja odmah da je on ženskaroš, vidjela sam. Koketirao je i sa drugim djevojkama. Poslije je ušao u vezu sa Stanijom, vidim da se vole, opstali su. Ne znam da li glume – rekla je ona.

– Njemu će se sve to vratiti. Okretao je priču sa njom i sa mnom. Mislim da je emocije počeo da ima. Stanija će mu doći glave, sigurna sam – nadovezala se Mina.

– Ja sam mu zamjerila to što je za stolom uvijek pričao jedno, a ovako nešto drugo. Kad je bio sa Stanijom na početku, on je i te kako flertovao i sa mnom i sa drugim curama u kući. On je rekao da ja ne bih bila sa njim za stolom, a van stola se nabacivao i prilazio da me grli – pričala je Nora.

– Ja sam rekla da je Marko ozbiljan folirant, sve je krenuo da radi taktički. Zna šta je igra i šta sa tim može da dobije. Ja sam postala ravnodušna, mene poslije toga više ništa nije zanimalo. Samo kad popijem, vrate mi se emocije, ali mi nije žao. Na neki način mi je krivo što ne pričam sa Norom, ali tako je kako je – zaključila je Mina.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram